Trăim in enigma Sibiană...

Păcate sibiene...

luni, 8 decembrie 2008

Fara nici un dumnezeu....

Fara nici un dumnezeu nu e o blasfemie....Credeti-ma!! E o referire directa la unii care au uitat de unde au plecat! Au uitat ca acum mai multi ani si ei erau mai mici si poate isi doreau ceva... si nu puteau avea! Ma refer la oamenii care cred ca iti dau totul.... Si tu nu faci nimic! Li se pare ca iti dau prea mult...Ca fac prea multe pentru tine....Ca iti dau niste bani degeaba! Dece nu am inscris articolul asta in renul si plantele mari poetaresi?? Pentru ca m-am saturat! M-am saturat de bancuri, de glume, de buna dispozitie. M-am saturat sa ma dau rotund cu niste javre! Desi suntem in postul craciunului nu stiu cum bunul dumnezeu ii mai rabda pe pamantul asta! Nu stiu dece nu iti trebuie mai mult de 2 luni sa iti dai seama ce javre sunt unii! Cat de marlani si cat de ipocriti! Lingai si pupincuristi! Cat de magar trebuie sa fi sa ti sa para ca tu faci totul si platesti niste oameni care de fapt nu fac nimic pentru tine? Pana unde mai poate merge nesimtirea asta? Cat de multe palme au nevoie pentru a se trezi la realitate?? Cati oameni bogatati trebuie sa moara pentru ca sa intelegi ca banii nu te fac nemuritor idiotule!!!! TU crezi ca iti iei palatul cu tine in sicriu??? Nu INCAPE!!!groapa e 2 m per 80 cm!!! n-ai unde sa le bagi pe toate lacomule! Unde vrei sa le duci???
Dece dracu uita oamenii sa fie oameni? Dece sunt doar unii si aia sunt saraci? Oare trebuie sa pierzi tot pentru a sti ce inseamna sa fii om? Pe cine ai mai vrea sa pierzi!!! Sau ce ar trebui sa se intample??? :) Zi nenorocitule:) Mda... cainii latra, ursu merge!!! Zicea o colega azi :) 8.12.2008 -->> citez "au ajuns sa rada floraresele de noi" Sigur sti ce a vrut sa zica:) Zeama de om ce esti!! Papalasca imbibata cu jeg!!!! NU MERITI NIMIC DIN CE AI!!! cum zicea un alt coleg "dece? doar ca a iesit din coaiele (ma scuzati) lu tac-tu"?? mitocania si marlania nu se vindeca!! Mai bine ai cancer!! Este o boala cu ceva sanse de vindecare dar ale tale nici o sansa!

Dragii mei poate nu ati inteles nimic din ce am scris!! Nu e nimic...... nimeni nu ma intelege!! Va rog oameni buni.... fiti oameni!!!! Nu uitati ca Dumnezeu exista si pe el nu il face 150 de lei!!!

In rest...toate bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu