Trăim in enigma Sibiană...

Păcate sibiene...

joi, 6 noiembrie 2008

Cat mai jos, in jos in jos....





Doamne... idioti mai sunt unii!! Mi se pare mie sau Sibiul devine un fel de Napoli.... Ne ingropam in gunoaie!! Cosuri de gunoi supra-solicitate, mizerii in parcuri, statiuni, pe strazi, dumnezeule.... Ma simt atacat de gunoaie. Numai in 10 min... cat faci pe M Viteazu de la Nicolae Iorga pana la Calea Dumbravii, pe cuvantul meu ca nu am vazut un cos de gunoi in care sa mai poti pune o hartiuta!! Mergi putin mai departe de Calea Dumbravii, ajungi in celebrul parc Sub Arini!! Alt loc, aceeasi poveste! Daca alegi sa mergi pe alee, este OK dar doamne fereste sa o iei prin alta parte. Cei care frecventeaza zona, stiu deja ca este o alee mai jos, undeva langa apa, ne asfaltata, pe care de obicei se mai plimba oamenii!! Ideea e alta... odata intrat acolo, parca ai fi in zona crepusculara.... gunoaie peste gunoaie! Se aduna degeneratii astia care scuipa cojile de seminte pe jos, tampitii care beau bere in parc.... "and so on".....Multe poti vedea acolo.... Apropo... Daca mergeti cu prietenul/prietena in sub arini, nu incercati sa treceti raul ala mic pe pomul rasturnat..... mergeti pe pod..... in celelalte zone miroase a kk
(P.S. Scuzati limbajul dar ma enerveaza.... nu miroase a natura!! sau bine... miroase a natura... dar nu una frumos mirositoare.)

In rest, toate bune!

2 comentarii:

  1. Stii vorba aia cu : miroase a kk in padure de brad? banuiesc ca da ... no asa e si cu parcul asta. Cu gardu vopsit si cu leopardul ;)
    Remarci sper cat de plastica sunt :))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te mai plange fra ca nicaieri nu`i mai bn ;)) peste tot sunt mizerii ... da noh ... ce sa mai ... inca suntem in romania si suntem inconjurati de mici animalutze nu de oameni ;)) ... da nu mai publica si u din astea ca strici imaginea Sibiului..... app ... azi am vazut un articol in Expres Timis despre zibiu cu titlul "Mereu fermecator". Numai de bine se vorbeste in el ;)) asa mandra am fost ;))

    RăspundețiȘtergere